OM SiTREA

Vi hjælper med det hele, så du kan slappe af.

SiTREA® ledes til dagligt af Poul Steffensen og Leif Steffen og har ialt fire ansatte. Hertil kommer medarbejdere i relaterede selskaber.


Vi varetager styring og drift af vores ejendomsinvesteringer fra kontorerne i Aarhus og Hamborg eller i tæt samarbejde med stærke eksterne leverandører af teknisk drift og ejendomsadministration.

Fokus på optimal og engageret drift

Vores fokus ligger på en optimal og engageret drift af vores ejendomme og et højt og stabilt cash flow fra disse. Dette muliggør sideløbende enkelte investeringer i value-add ejendomme, hvor et højere afkast opnås som supplement til de mere langsigtede investeringer.

Med mange års erfaring i ejendomsbranchen i både Danmark, Tyskland og Norden råder vi i dag over et stærkt og etableret netværk af finansieringspartnere, banker, rådgivere, entreprenører og håndværkere, således at vore investeringer beror på et solidt fundament, og vores strategiske tiltag gennemføres på bedst mulig vis.

SiTREA styrker biodiversiteten

Foruden udlejningsejendomme er vi investeret i skov- og naturejendomme, hvilket bl.a. styrker biodiversiteten ved at beskytte vigtige levesteder for planter og dyr. Vi engagerer os aktivt for at sikre disse biotoper i en bæredygtig drift af arealerne. Denne indsats sikrer, at disse naturområder forbliver intakte og bæredygtige også for fremtidige generationer.

Investeringer i start-ups og vækstvirksomheder, især inden for PropTech-segmentet (Property Technology), er rettet mod at støtte innovation inden for ejendomsbranchen. Vi søger aktivt efter virksomheder, der udvikler teknologiske løsninger til at forbedre effektiviteten, bæredygtigheden og brugeroplevelsen i ejendomssektoren. Ved at investere i disse virksomheder er vi med til at drive fremtidig vækst og skabe positive forandringer i en branche, der er under konstant udvikling.

KONTAKT

SiTREA® har kontor i Aarhus samt i Hamborg i Tyskland

SiTREA AARHUS

TELEFON

E-MAIL

ADRESSE

Havnegade 4, 8000 Aarhus C.

SiTREA HAMBORG

TELEFON

E-MAIL

ADRESSE

Hohe Brücke 1, D-20459 Hamburg


© 2024 / SiTREA Danmark ApS / All rights reserved / Cookie- og privatlivspolitik / Site by GRASSAT

da_DKDansk